Clinics voor groepen

Duurzame clinics

Wil je als groep ook meer impact maken en op een sportieve en leuke manier zwerfafval opruimen? Naast de clinics voor buurtbewoners geef ik clinics op maat aan groepen. Denk aan een teamuitje, bedrijfsuitje, familie-uitje of kinderfeestje. Je bent met elkaar de buurt aan het opruimen, sportief bezig en je kunt tegen elkaar strijden via de app Litterati.

Bedrijven & groepen
Bedrijven kunnen in het kader van bijvoorbeeld het vitaliteitsprogramma of teambuilding een clinic krijgen. Naast dat we gaan ploggen of plandelen, kan er ook aandacht worden besteed aan een gezonde leefstijl en vitaliteit. Voor andere groepen geldt hetzelfde. Het is mogelijk een kort programma te krijgen (alleen presentatie) of een uitgebreid programma met een clinic erbij.

Basisscholen
Voor basisscholen heb ik een apart educatief programma ontwikkeld waar ik de kinderen door middel van sportieve spelletjes meer wil leren over zwerfafval en waarom het zo belangrijk is om je eigen omgeving schoon te houden. Natuurlijk gaan we lekker naar buiten en aan de slag. Kinderen vinden zwerfafval oprapen geweldig!

Materialen huren
Wil je graag als groep aan de slag, maar heb je geen materialen? Wij hebben genoeg voorraad. De volgende materialen zijn beschikbaar om te huren:

  • Ergonomische afvalgrijpers (in 3 verschillende maten).
  • Plogtasjes gemaakt van hergebruikte materialen.
  • Handschoenen (verschillende maten)
  • Hesjes (alleen voor kinderen).
  • Een mooie en handige bolderkar voor al het zwerfafval en/of voor spullen.

Alle kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van de onderdelen die worden aangeboden. Wij gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.