Het Plogpakket

Het Plogpakket

Wil je graag zelfstandig gaan opruimen in jouw eigen buurt? Dat kan met het Plogpakket! Je kunt zowel als groepje of individueel op pad gaan. De inhoud van de pakketten verschillen per persoon.  Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende items:  

  • Afvalgrijper(s)
  • Handschoenen
  • Afvalbingo voor kinderen
  • Veiligheidshesje voor kinderen

Praktische details
Per persoon kan er maximaal 1 pakket worden aangevraagd. Voor een individueel pakket kan er maximaal 1 afvalgrijper worden geleverd en voor families maximaal 2. De afvalgrijpers zijn kostbaar. Daarom is het belangrijk dat de grijpers weer terugkomen zodra ze niet meer gebruikt worden. We hergebruiken ze graag! Daarnaast is het leuk als je onderdeel wilt zijn van de community ‘De Biltse Ploggers’. We houden dan af en toe contact (leuk als je soms een foto stuurt) en je wordt op de hoogte gehouden van events.

Wanneer kun je aan de slag?
Vul het formulier onderaan deze pagina in als je graag aan de slag wilt met het Plogpakket. Zodra er een pakket beschikbaar is krijg je een bericht en kun je sportief zwerfafval gaan rapen. Het pakket kan na een bevestiging van Anke worden opgehaald op Leyenseweg 38 in Bilthoven. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je dit project wil blijven volgen.

Lees voordat je zwerfafval gaat opruimen deze preventiemaatregelen die Nederland Schoon heeft opgesteld samen met het RIVM en houd hier rekening mee wanneer je aan de slag gaat met het pakket.

Plog It Up De Bilt »

Aanmeldformulier Plogpakket

Aanmeldformulier Plogpakket

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Hoe vaak denk je met het pakket aan de slag te gaan?*
Welke spullen wil jij gebruiken voor het opruimen?*
Indien je voor afvalgrijpers gekozen hebt, welke maat heb jij nodig?
Let op: per aanvraag kunnen er maximaal 2 afvalgrijpers geleverd worden.
Wil je meedoen met het zwerfafvalonderzoek met de app Litterati?*
Wij doen aan zwerfafvalregistratie. Dit gaat via een app op je telefoon. Je maakt foto's van de items die je vindt. Zo krijgen we meer zicht op het zwerfafvalprobleem.
Nieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt maximaal 6 keer per jaar en hierin staan nieuwtjes over Plog it Up De Bilt en over de opruimacties die er binnenkort plaatsvinden.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Plog It Up De Bilt »